Joey
  1. Van Kaathoven
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. De comeback van Joey: van belader tot chauffeur

De comeback van Joey: van belader tot chauffeur


Soms weet je pas wat je hebt als het er niet meer is. Dat overkwam belader Joey. Hij werkte bij Van Kaathoven, stopte en ging ergens anders werken. Daar bleek het gras toch niet groener. Hij maakte in no time zijn comeback. Inmiddels staat Joey alweer ruim zeven maanden op onze werkvloer; hij volgt zelfs een opleiding tot chauffeur. 
 

 “In de toekomst zie ik mezelf zo lang mogelijk als chauffeur bij Van Kaathoven werken.” – Joey, chauffeur en belader bij Van Kaathoven

Een switch

Joey werkte al een tijd in de afvalbranche toen hij besloot te stoppen bij Van Kaathoven. Hij vertelt: “Het leek me leuk om eens iets nieuws te proberen: ik werd koerier. Dat bleek al snel te stressvol; er was een hoge werkdruk en ik maakte extreem lange dagen.” Hij verlangde terug naar het werk dat hij kende en belde zijn oude werkgever op. Uit het oog is niet uit het hart bij Van Kaathoven. Joey was dus weer meer dan welkom. 

Gewoon goed geregeld

Maar waarom kwam Joey terug naar Van Kaathoven en ging hij niet naar een andere afvalbeheerder? Joey: “Bij Van Kaathoven wordt naar je geluisterd. Ik wilde bijvoorbeeld meer structuur in mijn werkdagen, dus kreeg ik een vaste route. Als iemand ziek is en je extra handjes nodig hebt, staat er binnen een uur een collega. Als je doorwerkt, ben je eerder klaar. Dat harde werken wordt ook gezien en dan krijg je opties om door te groeien. Kortom: het is hier gewoon goed geregeld.” 

Hierom werkt Joey bij Van Kaathoven: 

  • gezien en gehoord worden;  
  • meer structuur door vaste routes; 
  • doorgroeien in het werk; 
  • altijd genoeg uren maken. 

Van belader tot chauffeur

De doorgroeimogelijkheden zijn ook een mooie stip aan de horizon voor Joey. Zo wordt zijn drang naar verandering in zijn werk gevoed. “Achter de wagen lopen is leuk; je bent fysiek bezig en krijgt er een goede conditie van. Maar het is ook weleens leuk om de vrachtwagen te besturen en in de cabine te zitten”, vertelt hij. Deze zomer haalt hij dan ook zijn chauffeursdiploma, met de hulp van Van Kaathoven.  

Word jij de nieuwe collega van Joey?
Bekijk alle vacatures en solliciteer direct!

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.