0W0A3191 2
  1. Van Kaathoven
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Niet alleen Open Over Afval, maar ook over leiderschap

Niet alleen Open Over Afval, maar ook over leiderschap


Directeur Janneke gaat in de sdh-podcast 'Impact Leadership Delivered' in gesprek over haar carrièrepad, haar kijk op leiderschap én de mooie verhalen op onze werkvloer.

Sdh introduceert het als volgt:
Janneke de Schutter, een energiek en gedreven leider met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Dit bleek al bij de start van haar carrière die anders liep door het overlijden van haar vader. Doorzetten, verantwoordelijkheid nemen en het samen doen, dat heeft zij van haar vader meegekregen. Klantgerichtheid zit in haar bloed. Dit heeft haar onder andere gevormd tot de leider die zij nu is.

Na diverse leidinggevende posities binnen de zorg te hebben vervuld, nu directeur bij Van Kaathoven, een afvalinzamelaar. Ze noemt zichzelf “vuilnisvrouw”, vol trots vertelt zij over de mensen met wie zij werkt. De anekdotes over de dag van een vuilnisman of vrouw vertellen boekdelen en raken je in het hart.

Luister snel mee! 🎙️

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.