Whatsapp Image 2024 10 12 At 19.41.00
  1. Van Kaathoven
  2. Kennis
  3. Nieuws
  4. Van Kaathoven toont maatschappelijke betrokkenheid met lokale doelen

Van Kaathoven toont maatschappelijke betrokkenheid met lokale doelen

Bij Ortessa, het moederbedrijf van Van Kaathoven, vinden we het belangrijk dat we ons actief inzetten voor de maatschappij. En daar betrekken we het liefst onze eigen medewerkers bij. Daarom krijgen zij ieder kwartaal de kans om een lokaal doel aan te dragen, dat hen aan het hart gaat. Uit alle inzendingen wordt een doel gekozen. De winnaar ontvangt een waardecheque om dat goede doel te ondersteunen. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan een schonere leefomgeving, maar ook aan een sociale en maatschappelijke verbetering van de regio’s waar we actief zijn.

Stichting met je Hart Veghel

Voor de allereerste editie, hebben we ervoor gekozen om Stichting met je Hart Veghel te steunen. Deze stichting zet zich in om ouderen bij elkaar te brengen en eenzaamheid tegen te gaan. De stichting werd aangedragen door onze collega Anke, die een persoonlijke ervaring heeft met het werk van deze stichting. Haar vader maakte jarenlang gebruik van de fijne activiteiten en ondersteuning die de stichting aanbiedt. Dankzij hun werk krijgen ouderen weer een plek in de maatschappij en voelen zij zich weer gehoord en gezien.

We mochten de waardecheque overhandigen tijdens een speciale bijeenkomst in Veghel. We zijn enorm trots dat we via onze collega Anke een bijdrage konden leveren aan dit hartverwarmende werk. We weten dan ook zeker dat dit bedrag goed terechtkomt. Een grote waardering voor alle vrijwilligers van de stichting!

Meer weten over het liefdevolle werk dat zij doen? Neem een kijkje op de website: https://www.metjehart.nl/gemeenten/veghel/

Smjh Veghel

Uitreiking bij Stichting met je Hart Veghel

Reddingsbrigade Boxtel

Voor de tweede editie heeft onze collega Iris, de Reddingsbrigade Boxtel aangedragen. Iris is al jaren als vrijwilliger betrokken bij deze vereniging. En ondanks ze de afgelopen maanden nog geen zwemles mocht geven vanwege een flinke, langdurige blessure aan haar voet, is ze wekelijks te vinden om de vereniging te helpen en alle kinderen te begeleiden tijdens life saving-opleidingen. De Reddingsbrigade draait volledig op vrijwilligers en biedt onder andere live saving zwemopleidingen aan kinderen, waarmee ze niet alleen zwemvaardigheden aanleren, maar ook levensreddende technieken.

In verband met de zomerstop, hebben we afgelopen zaterdag met veel trots de waardecheque mogen overhandigen. Iris gaf ons een inkijkje bij de vereniging, want tijdens de overdracht waren er volop lessen bezig. Het is mooi om te zien hoe een hechte groep vrijwilligers zich wekelijks inzet. Dit initiatief geeft kinderen niet alleen een plek om te leren en te groeien, maar draagt ook bij aan hun veiligheid in en rondom het water. Dankzij de enthousiaste inzet van Iris en het team, blijft dit belangrijke werk voortbestaan.

Meer weten over het waardevolle werk dat zij doen? Neem een kijkje op de website: https://www.reddingsbrigadeboxtel.nl/

Whatsapp Image 2024 10 12 At 19.41.00

Uitreiking bij Reddingsbrigade Boxtel

Blik op de toekomst

Stichting met je Hart Veghel en Reddingsbrigade Boxtel hebben beide hun waarde voor de gemeenschap meer dan bewezen, en we zijn dankbaar dat we dankzij de inzet van onze collega’s een steentje konden bijdragen aan hun belangrijke werk. Want of het nu gaat om het tegengaan van eenzaamheid bij ouderen of het bieden van levensreddende zwemlessen aan kinderen, deze initiatieven raken ons allemaal en laten zien hoe lokale betrokkenheid een grote impact kan hebben.

We zijn trots op de maatschappelijke betrokkenheid van onze graag geziene gasten, zoals Anke en Iris, die beide vanuit persoonlijke ervaringen hun lokale doelen hebben aangedragen. Hun verhalen onderstrepen waarom het zo belangrijk is: het gaat niet alleen om het ondersteunen van goede doelen, maar ook het verbinden van mensen, zowel binnen als buiten ons bedrijf.

Met goede moed kijken we vooruit naar de toekomst. We zijn vastberaden om dit mooie initiatief voort te zetten en zien uit naar de volgende kwartalen waarin we opnieuw een lokaal doel mogen ondersteunen.

Van Kaathoven gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.